SHERBIMET TONA

INTERNET ME FIBER OPTIKE

Ne mundesojme internet me fiber optike (fiber to the home), shpejtesi deri ne 1gbps

WIFI

Internet me teknologjine wireless 5GHz ne zonat rurale, me shpejtesine deri ne 100Mbps

TV

Se shpejti !

TELEFON

Telefonata kombetare dhe nderkombetare me tarifat me te uleta

QENDRONI TE INFORMUAR